Liste over allergener

Allergener

All maten vår er laget daglig i våre kjøkken, noe som betyr at ofte kokkene håndterer og kommer i kontakt med ulike allergener. Vi gjøre vårt ytterste for å sikre at ingen krysskontaminering skjer, men vi kan desverre ikke fult ut minimere risikoen at våre kokker ikke kommer i kontakt med allergener til enhver tid.

Vi kan ikke garantere at alle våre retter er 100% allergen-fri eller helt egnet for personer med allergi eller intoleranse. Hvis du er en allergi eller intoleranse, vennligst informerer teamet vårt ved bestilling, slik at vi kan hjelpe deg med å velge de meste passende rettene.

Ettersom oppskriftene våre endres fra tid til annen, vennligst ta deg tid til å gjøre kjent med menyen vår.

Gluten/ Fisk og skalldyr/ Citrus

Vi bruker gluten, citrus, fisk og skalldyr på kjøkkenet vårt og i våre retter i stor grad, noe som betyr at krysskontaminering ikke kan unngås. Selv om vi er i stand til å erstatte visse ingredienser i våre retter, vennligst sjekk alltid med våre ansatte før du bestiller.

For online bestillinger anbefaler vi på det sterkeste å spesifisere i kommentarfeltet om eventuelle allergier eller intoleranser under dette.

Nøtter/ Frø

Kjøkkenet vårt håndterer forskjellige frø og nøtter i rettene våre, for alle som er svært allergiske mot nøtter, vil vi ikke anbefale å spise hos Tempura street food, da vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle uønskede allergiske reaksjoner.

Liste over allergener på våre retter


Fisk, Skalldyr, Gluten (hvete), Soya, Laktose, Egg, Sulfitter, Sesamfrø, Citrus, spor av nøtter og bløtdyr.